Het is alweer een hele tijd geleden, maar heb zojuist weer een engelendagkaartje getrokken.

Bewonder vandaag eens je schoonheid van binnen en prijs jezelf.

Is wel mooi gezegd!!! maar uh… mezelf prijzen??? Bedoelen ze dat ik mijn schoonheid van binnen moet prijzen… nou dat zou niet moeilijk zijn, maar bedoelen ze mezelf gewoon prijzen… nou sorry, dat kan ik niet, want voel me een ‘slechte’ moeder ten opzichte van Fleur als je bekijkt wat ze me gisteren geflikt heeft  en hoe ik daarop reageerde, door haar echt een tets te willen geven… voel me een bitch, omdat ik vind dat mijn zusje niet op Fleur haar verjaardag hoeft te komen, dat ik geen contact meer met haar zoek, want t moet altijd van mijn kant komen… snappen jullie het een beetje… moeilijk…

Hugs

 


6 Responses to “engelen dagkaartje”

  1. Jeanette Says:

    Prijs jezelf om wie je bent meis en niet om wat een ander misschien wel over je denkt.
    Prijs jezelf om wie jij bent, zowel van binnen als van buiten, prijs jezelf dat je er mag zijn, net als al die anderen op deze wereld.

    Ik ben blij jou ooit te hebben mogen leren kennen en nog steeds te mogen kennen!

  2. SevenHillsAngel Says:

    😳 dank je wel, meis!! ik ben ook blij, dat ik jou ooit heb leren kennen en dat we nog altijd contact hebben!!
    Maar weet je hoe moeilijk dat is?? jezelf te prijzen…

  3. Jeanette Says:

    nou en of ik weet hoe moeilijk dat is, zeker als je bedenkt dat ik in mijn 1e huwelijk zo de grond werd ingestampt dat mijn zelfvertrouwen nul was.
    Met t laatste restje kracht heb ik toen mijn ‘man’ de deur uitgezet en de scheiding ingezet…
    Vanaf dat moment kwam heeeeeel langzaam mijn eigen ikje weer naar boven.

    Ik leer ook nog elke dag bij en ben ook lang niet altijd blij met mijzelf. 😳

  4. SevenHillsAngel Says:

    nou van dat zelfvertrouwen kan ik meepraten, al is het niet door mijn vent gedaan, maar wel door leraren en conrector van de havo en door mijn moeder misschien ook wel (toen en het idee heb ik nu nog), want ‘ons anneke doet het allemaal veel beter’ (tja deed atheneum)… maar goed, mag de pret niet drukken, ik ben blij met mijn leventje wat ik opgebouwd heb (ondanks alle sores die ik meemaak) ik bedoel, ik ben onafhankelijk van mijn ouders geweest en gebleven terwijl zij altijd nog financiëel bijgestaan moet worden… wauwie… zie je dat, ik zit mezelf ff te prijzen .. (sorry moest er ff uit)

  5. Jeanette Says:

    nou kom op, je kan jezelf nog wel meer prijzen hoor 😉
    dat je voet bij stuk gehouden hebt met Stan, dat je moedergevoelens je niet in de steek lieten ondanks wat iedereen erover dacht (nouja helmut en je moeder dan in elk geval, maar dat zijn toch de 2 mensen die je het beste zouden moeten kennen).

    Enne….havo gedaan? Stuudje :p (grapje he 😉 ) kom ik aan met mn spinazieacademie met 1 punt te kort en dus gezakt… 🙁 )

    Hier gaan de kids steeds hoger. M had vmbo-kader
    P doet havo en L gaat volgend jaar naar t gym (das pas n stuudje, net zn paps hahaha)

  6. SevenHillsAngel Says:

    haha… ik heb de havo niet gehaald… ben in de 4e blijven zitten en toen heb ik die (op 1 week na hele) zomervakantie in het zkh gelegen omdat ik in coma geraakt was en zou volgens neuroloog nog 1x de 4e moeten doen, want was alles kwijt, maar mocht niet.. dus 2x 5 havo gedaan en 2x gezakt… de 1e x met allemaal onvoldoendes en de 2e x met 1 voldoende en de rest onvoldoendes hahaha, maar de mtro heb ik met glans gehaald, dus dat scheelt alweer.

    Weet je… jij mag jezelf ook wel prijzen, hoor, want jij bent op latere leeftijd de schoolbanken weer ingekropen terwijl ik daar dus absoluut geen behoefte aan heb hihih… dussuh… petje af voor jou 🙂

    Helmut weet ondertussen heel goed, dat ik gelijk heb en staat nu ook echt vierkant achter me, tenminste wat dat betreft… en dat voelt toch ook wel weer goed…

    wauwie, das wel knap dat ie naar ‘t gym gaat, netjes hoor. ennuh P de havo, das toch weer anders dan toen wij naar de middelbare school gingen hè, ik heb het idee dat dat allemaal veel moeilijker is nu dan toen. Zeker als ik kijk wat Beau (overbuurmeisje) allemaal moet doen.

Leave a Reply

Posted by SevenHillsAngel
Dated: 14th April 2009
Filled Under: gelukskoekjes, dagkaartjes enz.