Afgelopen woensdag ging hier ‘s middags Helmut’s mobiele telefoon … Hun Mia, want ze had nieuws over de thuiskomst van hun moeder… dinsdag 10 juni komt ze terug naar Zevenbergen, gewoon weer in ‘t Sancta, maar op de 2e etage, waar zijn vader ook gelegen had. Nu hadden wij haar eerder (afgelopen weekend) al eens gebeld om te vragen of ze wat gehoord had, want wij werden zowat iedere dag gebeld en nu hoorden we maar niets, maar goed… afgelopen woensdag belde ze dus. Nu hebben wij alle haat en nijd naar een van zijn broers en zijn andere zus opzij gezet en hen ook gewoon gebeld, al werd ik door zuslief afgesnauwd en afgebakkesd en bleef ik vriendelijk en beleefd, dus wij hadden zoiets van ‘dat zal zij dan toch ook wel doen’, dus Helmut vroeg (op mijn aandringen) of ze de rest ook al gebeld had, nee hij was de eerste en ze zou ‘s avonds wel naar Jan en Piet bellen, maar Toon en Ella moest Rianne maar bellen, want dat zou ze dus nooit en te nimmer doen… Ik snap dat niet, het gaat toch om je moeder, denk ik dan… Ik zou, als er iets met mijn moeder zou zijn, mijn zusje wel gewoon bellen, vriendelijk en beleefd blijven, al weet ik dat zij net zo zou reageren als Helmuts jongste zusje (is wel 14 jaar ouder dan Helmut hihihi). Nu was Helmut gisteren op de markt en bij bakker ‘t Stoepje werkt Rianne (vrouw van hun Piet dus) en die had nog niks gehoord, dr was wel gebeld, had ze gezien, maar wist niet door wie… Helmut heeft verder niet gezegd wat Mia zei door de telefoon, maar ik heb Helmut gezegd, dat we met Piet en Rianne eens zouden kunnen overleggen om hun Toon en Ella dan om de beurt te bellen… is maar een optie en geen idee hoe zij daarover denken, maar goed, dat komt allemaal nog wel.

 

Nu zat ik vanochtend de krant te lezen en daar stond dus een stukje in over ‘t Sancta Maria…

Herbouw bij Sancta Maria is nog onzeker

ZEVENBERGEN – Het is nog onduidelijk of verpleeghuis Sancta Maria in Zevenbergen de afdelingen de Fontein en de Branding weer bewoonbaar laat maken. Dat zegt locatiedirecteur Anthonie Maranus.

De problemen met de afdelingen ontstonden door de brand die op 11 mei woedde. Daardoor heeft Sancta Maria 64 bewoners tijdelijk moeten overplaatsen naar Breda en Terheijden, waardoor het verpleeghuis ook extra personeel moet inzetten.

“Ook als er minder mensen verblijven op die tijdelijke locaties moet er wel iemand nachtdienst doen. Dat is nodig om goede zorg te verlenen”, aldus Maranus.

Dat nog overleg gepleegd wordt over de herbouw, heeft te maken met het nieuwbouwplan van het verpleeghuis. “De zorg staat centraal. Het duurt nog tot 2010 voor die afdelingen gesloopt worden.”

Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal zal gaan… maar ik hou jullie op de hoogte!

Liefs & knuffels


2 Responses to “tjonge jonge”

  1. Miranda Says:

    Vaag gedoe weer allemaal met het Sancta 🙁

  2. SevenHillsAngel Says:

    nou inderdaad en mooie is nog… ze zijn er als je alles bij elkaar optelt nog helemaal niet uit, maar 17 juni is de definitieve datum dat mijn schoonmoeder terugkomt naar 7bergen… en hoe dat telefoongesprek ging… hahaha… ik zou het niet durven… maar ja, wie ben ik…

    knuffels

Leave a Reply

Posted by SevenHillsAngel
Dated: 30th May 2008
Filled Under: Familie Besonjes:-(