afgelopen woensdag was Stan zoals ik via Twitter had laten weten om 23.15u al wakker… en ik gaf daar Helmut dus de schuld van, omdat hij vergeten was het laatste pilletje van Kindival fijn te maken en in de melk te doen. Vraag me niet waarom, maar ik was er echt van overtuigd dat het daar aan lag en wat blijkt… Ik heb gelijk gekregen.
Gisteren heeft Stan alle pilletjes gehad, geen eentje overgeslagen en hij heeft vanochtend geslapen tot 6.25u… Nu krijgt Fleur weer de schuld, want als die naar de wc gaat, kan ze dus absoluut niet zachtjes doen… En werd Stan dus wakker. Maar goed, bijna half 7 is nog altijd beter dan dezelfde avond nog wakker worden, toch?!

Knuffels


4 Responses to “kindival 2”

  1. Jeanette Says:

    wauwww wat heerlijk joh dat het hier zo goed mee gaat?!
    Ik las toevallig vandaag bij ene Daan:: http://maandagdaandag.blogspot.com/2009/01/en-slaapt-wolf-al-door.html dat ze voor haar jongste meen ik, rescue nacht van bachbloesem gekocht heeft.
    Ik ga dat morgen maar eens halen voor mezelf, misschien niet nodig nu omdat ik zo hondsmoe ben dat, als ik mn kussen ruik, ik in slaap val, maar ik vermoed dat als die verkoudheid uit mn lichaam is, dat ik weer slechter slapen zal (ken mezelf ondertussen vrij aardig).

  2. SevenHillsAngel Says:

    begin toch mijn twijfels te krijgen over kindival… en ja las net bij je loggie dat je hiervoor ging kijken, denk dat ik toch binnenkort een keer de stad in moet, want twas alweer 2 nachten naatje *snik*

  3. Jeanette Says:

    Diezelfde Daan heeft op mijn log ook nog een ander alternatief gegeven, maar ik weet niet of dat alleen bij volwassen werkt of dat je dat spul ook bij kinderen gebruiken mag…. moet je anders ook maar even naar kijken als je tzt de stad ingaat.

  4. SevenHillsAngel Says:

    denk dat het nu ook komt omdat ie strontverkouden is en die kou gisteren in blijdorp heeft ‘m ook niet echt goed gedaan geloof ik… maar zal eens kijken bij je…

Leave a Reply

Posted by SevenHillsAngel
Dated: 30th January 2009
Filled Under: Stan