Vanochtend toen ik de mailbox van Fleur opende zat daar een mailtje in vanuit Hoofddorp met daarin de mededeling, dat er een spreekbeurtpakketje onderweg is naar haar. Als het goed is, zo zegt de dame die het mailtje gestuurd heeft, zit het vandaag bij de post. Ik ben dus echt heel erg benieuwd, want ze wil zo graag verder. Ze mag er op school aan werken, maar enige wat ze steeds schrijft is ‘ik doe mijn spreekbeurt over…’

Ik heb alleen heel erg het idee, dat het over haar en disney gaat en dat is de bedoeling niet, als je zegt dat je de spreekbeurt over euro disney houdt.

Nu maar hopen dat daar ook echt de info in zit, die ze nodig heeft, maar dat zal vast wel.

Straks Fleur het goede nieuws vertellen en de brievenbus in de gaten houden 🙂

Knuffels


4 Responses to “spreekbeurt vervolg”

  1. Jeanette Says:

    en? is de post al geweest? 😀

    en een spreekbeurt houden over iets wat je zo leuk vindt en naar toe bent geweest, daarin mag je best vertellen hoe je t zelf vond zeg maar.
    Toch?
    En neem aan dat jullie wel foto’s hebben van Fleur in Disney (zelf nog nooooooit geweest trouwens) die kan ze dan ook mooi laten zien, en wat ze gekocht/gekregen heeft.

  2. SevenHillsAngel Says:

    jaaaaaa… t zat er bij!!! Heel veel… geschiedenis over Walter Elias Disney (daar heb ik zelf ooit een spreekbeurt over gehouden op de middelbare school 😉 )
    een info dvd en dingetjes die ze kan laten zien en ook de brochure uit Parijs is er, ook gisteren… super, kind helemaal blij, mama helemaal bij…
    Ze heeft idd heel veel foto’s, vorig jaar toen ze dr spreekbeurt over Parijs deed heeft ze het album laten zien wat mijn moeder voor haar had gemaakt via de hema.nl hihiih… maar nu kan alles op usb stick gezet worden, want ze hebben zo’n speciaal bord.

    en ze mag er wel over vertellen dat ze het leuk vindt daar, maar het moet gaan over eurodisney en niet over IK en eurodisney, snap je wat ik bedoel? haha

  3. Jeanette Says:

    En? Heeft ze dr spreekbeurt al gehouden of moet dat nog en gaat t voorbereiden goed?

  4. SevenHillsAngel Says:

    Die heeft ze woensdag na de vakantie… voorbereiden gaat redelijk goed. we hebben alleen niet veel aan de tekst die ze uit hoofddorp heeft gekregen, dus via wikepedia de juiste geschiedenis gevonden… ze heeft nu ook dingen mee naar disney zodat ze daar kan oefenen en ze moet het ook mee naar oma nemen (want ze komt zondag pas naar huis, gaat vanuit dinsey mee naar eindhoven), want tja.. ze moet het wel goed kennen natuurlijk he.
    Daar zou ze ook nog om info vragen…. heb trouwens iets leuks op de site van dinsey gevonden en dan hoop ik dat ze dat op school via de pc ook mag laten zien, want dan kan ze op de site van disney dr album maken hihihi

Leave a Reply

Posted by SevenHillsAngel
Dated: 5th February 2009
Filled Under: Fleur, school