Dinsdagavond had Helmut (het is weer zover) wederom vergeten Stan zijn laatste pilletje gegeven… gevolg… half 12 werd ie wakker en niks kon hem er van weerhouden om rustiger te worden en zachter te doen… BAH… Dus zat ik alweer tegen de klok van 1 beneden… op zich niet zo heel erg, maar op die bank liggen werkt niet goed voor de rug en knieën, want ik kan dus werkelijk geen kant meer op de rest van de dag, maar goed, je moet er iets voor over hebben.

Gisteren er dus voor gezorgd, dat Stan wel 3 pilletjes kreeg en om half 8 gisteravond lag hij in bed… nadeel, hij valt nog wel beneden in slaap, maar goed, dat komt later wel … Zelf lagen we rond 9uur, half 10 op bed en vanochtend schrok ik wakker van mijn wekker, die om 7uur af liep. Ben om half 2 wel wakker geweest om naar toilet te gaan, maar verder heb ik dus voor het eerst sinds maanden goed geslapen. Fleur werd ook wakker van de wekker en is met mij naar beneden gegaan en Stan… Stan heeft geslapen tot half 9 vanochtend… Kom ik boven, loopt ie gewoon op de overloop terwijl hij normaal zijn deur niet openkrijgt, dus nu moet daar wel een oplossing voor gevonden worden, want het is niet de bedoeling, dat ie straks op onze slaapkamer rondloopt of op die van Fleur…

Ik ga niet weer te hard zitten juichen, maar ik was best trots op ‘m dat ie zolang geslapen heeft en dat heb ik hem ook wel laten merken… of hij dat snapt weet ik niet, maar maakt ook niet uit. Ben allang blij dat ie een keer wat langer geslapen heeft. Vind het ook niet erg als ie maar tot een uur of 4 slaapt, maar dezelfde avond wakker worden of tussen 1 en 2 vind ik maar niks… Op hoop van zegen dus!!!

knuffels


2 Responses to “Slapen”

  1. Jeanette Says:

    oh wat heerlijk! ook voor jezelf natuurlijk, dat je eindelijk ook eens langer geslapen hebt.

    En staat de deurklink van Stan al omhoog?
    Ik weet niet meer wat ik er tegen heb gedaan om de kids niet te laten rondspoken….volgens mij konden ze op die leeftijd al zelf naar beneden (hebben we ze meteen geleerd toen ze konden kruipen en gingen klauteren, ook nooit traphekjes gebruikt en geen ongelukkgen gehad).

    Nouja in elk geval, heeeerlijk dat je goed geslapen hebt!
    Pilletjes werken dus wel zo te lezen.

  2. SevenHillsAngel Says:

    ja lekker,he, dat vond ik ook hihihi
    die deurklink staat al sinds fleur daar sliep omhoog, maar blijkbaar had Helmut de deur niet goed achter zich dichtgetrokken *LOL* mannen..

    traphekje hebben we hier al 8 jaar… toen fleur nog baby was hadden we die al in huis, maar pas opgehangen nadat Fleur dus naar beneden gleed en ondanks de luier een blauwe kont en blauwe billen had hihihi
    Kind van dr moeder, want die flikkert ook met de regelmaat van de trap whahahahah

Leave a Reply

Posted by SevenHillsAngel
Dated: 5th February 2009
Filled Under: Stan