Ik kreeg zo juist een telefoontje van mijn moeder, ik bel alleen als ik wat te melden heb en das dus vrij weinig, want ze wil t toch allemaal niet horen als ik over stan en zijn gedrag wil vertellen… ze lulde ook gelijk weer over zijn gedrag van vanochtend heen 🙁

zegt ze op n gegeven moment ‘ik kom dan maandag naar jullie toe’ en ik weet van niks en zeg dat dan ook. Nee klopte, had ze zojuist ff besloten. Dus ik zeg dat ze ook gewoon kan vragen of het uitkomt als ze maandag komt, want ik hou er niet van om zo voor t blok gezet te worden. Krijg ik als reactie dat ik dan toch zeg dat het niet uit komt, omdat we er dan niet zouden zijn… DUHHHHHH… maandag moet fleur naar school, dus ik ga sowieso niet weg, maar goed, ik blijf bij mijn standpunt en wat doet mevrouw… nou dan bel ik van de week nog wel, groetjes doei… tuut tuut tuut… zoek t lekker uit. Dat ze zich bij anneke zo uit kan nodigen, wil niet zeggen dat ik me daarvoor leen. Ze kan het normaal vragen en anders blijft ze idd maar lekker weg.

Zelfde over disney. Vraagt ze wanneer we naar ikea gaan, omdat t n paar weken geleden zo slecht weer was. Ik zeg dus dat dat pas kan als ze terug zijn uit disney, want het ligt er aan hoeveel geld helmut daarvan overhoudt, ik bedoel, zo rijk zijn we nou ook weer niet. Zegt ze doodleuk ‘hij hoeft toch niets te betalen’… duhhhh… krijgt van mij anders een lang lijstje mee hoor. ‘wat die 2 glaasjes van knabbel en babbel’ wahahaha… luisteren kan ze ook al niet, want glazen wil ik niet, wil van die leuke schaaltjes, die bij mijn beker passen, maar goed… t gaat weer lekker NIET DUS !!!!


Leave a Reply

Posted by SevenHillsAngel
Dated: 25th February 2010
Filled Under: Familie Besonjes:-(